Upit pošaljite na prodaja@mikom.hr, ispunite online formu ili nazovite: +385/49/462-034

Poluautomatsko zakivanje Wezag

WDT pneumatski strojevi za zakivanje električnih završetaka

Wezag

UP14

UP14 je pneumatski alat za zakivanje pogodan za početnike. Razvijen je za manje i srednje količine, a omogućava mnoštvo aplikacija zbog brojnih mogućih razmjenjivih setova boja.

Stroj je dizajniran s mehanizmom zatvaranja , s opcijom korištenja lokatora i nožnom pedalom za sigurnost tako da su ruke slobodne za umetanje konektora i žice.

UP 14 udovoljava EU - Smjernicama 2011/65/EU (RoHS 2) i CE.

Pošalji upit
WDT UP14

UP35

UP35 je pneumatski stroj za zakivanje s paralelnim mehanizmom za zatvaranje za optimalnu sigurnost operatera. Zauzima malo prostora, teži 20 kg i ima T-ručicu za olakšani transport. Kao i UP14, UP35 ima sigurnosnu pedalu za slobodne ruke pri umetanju konektora i provodnika.

U svrhu brze i jednostavne zamjene adaptera, nisu potrebni alati. Radno područje operatera osvjetljeno je s LED-svjetlom.

Pneumatski paralelni stroj za zakivanje UP 35 udovoljava EU-Smjernicama 2011/65/EG (RoHS 2) i CE.

Pošalji upit
WDT UP35

UP60

UP60 je sa silom krimpanja od 65 kN najsnažniji pneumatski stroj u našoj ponudi, dizajniran je za obradu električnih terminala presjeka do 120 mm2.

UP 60 zadovoljava ne samo svojim širokim područjem primjene, već nudi i primjenu adaptera koji se mogu zamijeniti bez korištenja alata. Tako promjena alata postaje jednostavna i štedi vrijeme.

Pošalji upit
WDT UP60

Dobrodošli na Mikom stranice!

Pošaljite nam upit te ćemo Vam odgovorit u najkraćem mogućem vremenu.