NOVOSTI


KOMAX preuzeo Ondal Tape Processing GmbH

Od 1.1.2016 Komax je preuzeo puno vlasništvo na Ondal Tape Processing GmbH. Ovom akvizicijom, Komax je krenuo korak dalje u pružanju usluga.

Ondal je jedan od vodećih dobavljača strojeva za omatanje kabelskih setova, nudi čitav niz strojeva za omatanje, izoliranje i stavljanje trakica na kabelske setove, te tako udovoljava specifičnim potrebama svojih kupaca.

Više informacija na www.ondal-tape-processing.com

Productronica 2015

Vodeći svjetski sajam inovativne tehnologije Productronica održat će se od 10. do 13. 11. 2015.

Na četrdesetu obljetnicu osnutka, Komax će na Productronici predstaviti posljednju generaciju potpuno automatiziranih strojeva za zakivanje svjetskoj javnosti. Uz navedeno, posjetitelji će imati priliku vidjeti aplikacije i rješenja za skidanje izolacije i obilježavanje od novog Komaxovog partnera Laselec. Aplikacije će pokrivati općenite industrijske aplikacije, automobilsku industriju, telekomunikacije i aeronautiku.

Posjetite Komax u hali B2, štand 326.

p

Komax Inhouse Show od 22. do 24. 10.2014

Sa širokim iskustvom i know-howom razvijenim još od 1975. godine, od 22. do 24. 10. 2014 Komax organizira Inhouse Show posvećen potrebama brojnih industrija i poslovnih sektora.

Zahvaljujući umrežavanju pojedinih uređaja, procesnoga lanca i mjera osiguranja kvalitete, Komax je u mogućnosti implementirati riješenja koja karakterizira visoka razina efikasnosti i fleksibilnosti, kao i standardiziranje operacija.

Inhouse Show je prilika da izravno iznesete Vaše izazove u proizvodnji, kako bi Komax pronašao pristupe da ih riješi.

WDT ToolTech AG distribuira kroz Komaxovu prodajnu mrežu

Kompanije WDT ToolTech AG i Komax Wire potpisale su sporazum o strateškom partnerstvu. Kompanija WEZAG jedna je od vodećih proizvođača alata za zakivanje i sječenje te specijalnih ručnih alata.
WDT ToolTech AG i Komax surađivat će na području pneumatskih i hidrauličnih strojeva za zakivanje. Zahvaljujući ovoj suradnji, ponuda Komaxovih distributera širi se na vrlo atraktivne proizvode iz područja stolnih strojeva za obradu gotovo svih pojedinačnih elektro-kontakata. Distributeri Komaxa direktno će dobavljati proizvode i komunicirati s komapnijom WDT.

Sporazum uključuje sljedeće proizvode:

UP14, SSC, UP35, UP 60, UP65, UP66

Više informacija na

www.wdt-tooltech.ch

www.wezag.de

 

KOMAX preuzeo TSK

U sporazumu s financijskim investitorom BPE iz Hamburga, Komax je preuzeo sve dionice njemačke kompanije TSK Prüfsysteme GmbH. Kompanija TSK vodeći je dobavljač proizvoda i usluga za osiguranje kvalitete električnih i elektroničkih sklopova i komponenti, posebice u proizvodnji kablova. Sustave za testiranje proizvodnje kablova čine moduli za testiranje, sustavi za mjerenje, mjerne ploče i softver. Kompanija ima 350 djelatnika i šest proizvodnih pogona. Akvizicija će dodatno ojačati Komaxovu osnovnu djelatnost i čvrstu poziciju na tržištu.

Više informacija na www.t-s-k.de

KOMAX IN HOUSE SHOW

Od 23.10. do 25.10 Komax u Dierikonu organizira demonstraciju novih strojeva, poboljšanja u kontroli kvalitete kao i rješenja za obradu kablova visokih napona koji se koriste prilikom izrade hibridnih i električnih automobilskih motora.

Arhiva:

24.08.2012: Novi tipovi lasera u ponudi

Markem-Imaje je upotpunio ponudu lasera sa novim tipovima HD i L. Ove verzije lasera se koriste za označavanje visokim brzinama na tvrdu plastiku, poklopace sladoleda, jogurta, "stick" pakiranja i slično. Više informacija...

22.08.2012: Novi ink jet pisač u našoj ponudi

Pisač 9042 novi je dodatak obitelji kontinuiranih ink jet pisača malih znakova. Glavna namjena ovog pisača je obilježavanje proizvoda u mljekarskoj industriji. Više informacija...

01.04.2012: Novi program u našoj ponudi

Mikom je postao zastupnik danskog proizvođača ink jet pisača HSA Systems. Cilj ovih pisača je pružanje jednostavnog i fleksibilnog rješenja obilježavanja primarnih i sekundarnih pakiranja po prihvatljivoj cijeni.

05.06.2011: Mikom je sudjelovao na Modernpak sajmu u Zagrebu

Zahvaljujemo svim posjetiteljima i poslovnim partnerima koji su nas posjetili u Zagrebu od 01. do 04. lipnja 2011. Mikom je na sajmu predstavio široku liniju Markem-Imaje industrijske opreme za obilježavanje.

hg

16.04.2011: Mikom je sudjelovao na Graf&Pack sajmu u Celju

Zahvaljujemo svim sadašnjim i budićim poslovnim partnerima koji su nas posjetili na sajmu u Celju od 12. do 15. travnja 2011. Mikom je na sajmu predstavio široku liniju Markem-Imaje industrijske opreme za obilježavanje.

hg

23.02.2011: X40 - novi pisač u našoj ponudi

Markem-Imaje je izbacio novi TTO pisač pod nazivom SmartDate X40, kojeg sada možete pronaći i u našoj ponudi. Detalje o pisaču možete vidjeti klikom na --> LINK.

17.07.2009: Novi dodatak Markem-Imaje stranici

Markem-Imaje je lansirao dvije odvojene web stranice za najuspješnije grane svoje ponude, i to za kontinuirane ink jet pisače i pisače termo transfer dotiska. Stranice detaljnije razrađuju samu tehnologiju iza pisača te naglašavaju prednosti Markem-Imaje uređaja nad konkurencijom. Ovisno o području vašeg interesa, stranicama možete pristupiti klikom na linkove u tekstu.

 

14.07 2009 NOVOST: Novi Markem-Imaje uređaj u ponudi - SmartDate 5/128

 

01.03 2009 NOVOST: Novi program

Poštovani kupci,

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da je od 01.03.2009. MIKOM d.o.o. postao ekskluzivni distributer tvrtke Markem-Imaje, vodeće svjetske kompanije u polju industrijskog označavanja proizvoda, za Republiku Hrvatsku i Republiku Sloveniju.

Detaljnije informacije o tome možete naći klikom na pismo Markem-Imaje-a u pdf. formatu.

Srdačan pozdrav,

Mikom d.o.o.

http://www.markem-imaje-cij.com

*CUSTOMER LETTER (HR)*

*CUSTOMER LETTER (EN)*

 

27.02. 2009 NOVOST: Od 01.03.09 novi program

u

Od 01.03.09 svoju ćemo ponudu nadopuniti uređajima proizvođača MARKEM.

19.12 2008 NOVOST: Priprema novog programa

Uskoro ćemo svoju ponudu povećati uređajima poznatog proizvođača industrijske opreme MARKEM.

01.04 2008 NOVOST: Označavanje jaja

Novo u ponudi: Imaje 9040!

 

Već smo se naviknuli da svako malo od Imaje-a dobijemo novost o nečem novom u ponudi. Sa sigurnošću možemo reći da nitko od konkurenata nije izbacio toliko noviteta u zadnje dvije godine kao Imaje. Ovaj novitet odnosi se na kategoriju SCP namijenjenih za obilježavanje proizvoda i primarnog pakiranja. Više informacija na ovom linku.

DOVER grupa kupila Markem!

DOVER grupa u čijem je vlasništvu i Imaje, kupila je firmu Markem. Kupnjom ove firme, Imaje će još više učvrstiti svoje stajalište na tržištu dobavljača industrijske opreme za obilježavanje.

NOVO U PONUDI: Imaje 4020

Već se polako navikavamo da Imaje svako malo izbaci neki novi uređaj u svoju ponudu. Naravno, sa određenom svrhom. Pa tako ovog puta možemo spomenuti da se novi pisač Imaje 4020 nalazi u kategoriji LCP pisača namijenjenih pisanju po poroznim i neporoznim površinama. 

**OBAVIJESTI IZ PODRUČJA ŽICE I KABELA**

 

14.05.2010 Izlaganje na sajmu "Tehnika i tehnička postignuća" u Beogradu.

Sudjelovali smo na međunarodnom sajmu "Tehnika i tehnička postignuća" koji se održavao u Beogradu od 11. do 15. svibnja.

hg

14.07.2009 Nova glava za Mini aplikatore

Više informacija možete pronaći u pdf priopćenju.

09.06.2009 Novi program Rittmeyer

Kako bi upotpunili postojeći program, proširit ćemo svoju ponudu sa proizvodima firme FEINTECHNIK R. Rittmeyer GmbH (http://www.rittmeyer-beri.de/en/) koja je specijalizirana na području skidanja većih dužina izolacije na većim presjecima. Uskoro opširnije...

01.07.2008 NOVO U PONUDI: Schunk Sonosystems

Udruživanje unutar grupacije Komax AG

Tvrtke Komax Systems AG iz Rotkreuz i Sigma AG iz Stans-a su se udružile sa tvrtkom Komax AG iz Dirikona. Grupacija sada nosi ime Komax AG.

NOVO U PONUDI: MCM Cosmic

  • Polu-automati za obradu žica

Početkom lipnja ove godine (2006), Mikom je uvrstio u svoju ponudu opremu za obradu žice poznatog japanskog proizvođača MCM Cosmic. Popunjavanjem ponude iz tog područja svrstava nas u vodećeg dobavljača takve vrste opreme na području Slovenije, Hrvatske, BiH te Srbije.

Novo u ponudi: Zoller + Frohlich

  •     oprema za obradu žica
  •     ferule

Mikom postao generalni distributer za Zoller + Frohlich

Mecal predstavio novu prešu P107C

Nakon dužeg vremena razvoja, Mecal je predstavio svoju novu prešu P107C. Ostale informacije pod linkom Ponuda\Mecal....

**OPĆE OBAVIJESTI FIRME MIKOM**

 

 Mikom d.o.o


MIKOM d.o.o.

Ulica Stjepana Radića 1/a

49247 Zlatar Bistrica, Hrvatska (Croatia)

Telefon centrala: +385/49/462-034

Fax centrala: +385/49/462-034