KABATEC

Strojevi za omatanje kabelskih setova

1. Ručni alati

 

1.1 KTHB FIX

KTHB Fix je učinkovito i svrsishodno rješenje za mobilno i spot omatanje kratkih duljina bez stanke.

k

k

 

1.2 KTHB MICRO

KTHB Micro čini omatanje trakom i spot omatanje nevjerojatno jednostavnim, čak i na montažnoj ploči. Ovaj uređaj je prvi korak prema reproduktivnoj kvaliteti u ručnom omatanju. Konstantna napetost trake i ergonomski slijed pokreta rezultiraju jednakim kutovima omatanja i površinom bez nabora.

k

1.3 KTHB MINI

KTHB Mini je mobilni, električni alat za omatanje za uporabu na montažnim stolovima. To omogoćuje brzo i lako omatanje dužih segmenata.

k

 

1.4 KTHB SMART

KABATECOV najmanji, stacionarni alat za omatanje s minimalnim zahtjevima za prostor. Napravljen za brzo i jednostavno rukovanje zahvaljujući otvorenoj glavi namatanja, kontroliranoj s nožnom papučicom.

k

 

2. Strojevi

 

2.1 KTR 10

Kompaktan stroj, upravljan od strane operatora, a služi za omatanje jednostavnih i složenih kabelskih setova.

k

2.2 KTR 100

Ovaj kompaktni, programski upravljani stroj s brojnim korisnim značajkama dizajniran je za učinkovitu proizvodnju kabelskog seta s različitim zadacima omatanja.

k

2.3 KTR 160

Omatanje kabelskih setova i modula npr. (vrata kabelskih setova, ogledalo ožičenja, baterijski kabelski setovi, krovni kabelski setovi itd). Duljina omatanja i brzina punjenja mogu se programirati u pojedinačnim koracima omatanja i obrađivati u nizu, što omogućuje širok izbor geometrije kabelskih setova.

k

2.4 KTL 10

Programom navođeni stroj za omatanje KTL 10, pogodan je za omatanje kabelskih setova i malih modula s maksimalnom dužinom trake od 1000mm.

 

k

2.5 KTL 1000

Kompaktan stroj za kabelske setove s velikim brojem zahtjeva.

k

 

2.6 KTR 1600

Omatanje složenih kabelskih setova i modula s točnim sljedovima koraka omatanja. Umrežavanjem stroja moguće je proizvesti posebne kabelske setove za kupca s veličinom serije 1.

k

 

 

2.7 KT 800

KT 800 objedinjuje minimalne radne cikluse s najvećom preciznošću, stvarajući tako nove mogućnosti u području tehnologije omatanja. Zbog visokog stupnja automatizacije i iznimno kratkog vremena obrade ovaj stroj postavlja nove standarde u smislu učinkovitosti.

k

 

3. SPOT TAPING

 

3.1 KTH SPOT

Mobilni uređaj za povezivanje žica. Može se koristiti za niz primjena zahvaljujući ergonomskom dizajnu.

k

 

3.2 KTB P

Svestran i robustan stroj za spot taping, označavanje, fiksiranje i izoliranje. Širinu trake i promjer bale određuje oprema uređaja koju sastavljamo u skladu s Vašim zahtjevima.

k

 

3.3 KTBE PLUS

Izoliranje, spot taping, fiksiranje, označavanje i obilježavanje-kontroliranim procesom, brzo i učinkovito. KTB E Plus kombinira sve ove mogućnosti u novu generaciju mašina za spot taping i izoliranje.

k

 

3.4 KTBE ENDSPLICE

Električni spot taping stroj KTBE ENDSPLICE temeljen na provjerenoj tehnologiji KTBE Plus, koristi se za izoliranje krajnjega zavarenog spoja, kao i za pričvršćivanje predizoliranih krajeva žice.

K

 

3.5 KTBE TWIST SPOT

KTBE twist spot stroj temeljen na provjerenoj tehnologiji KTBE Plus, služi za učvršćivanje otvorenih krajeva upletenih, dvožilnih kablova.

K

 

4. DISPENSING

 

4.1 KTS 50 COMFORT

Ovaj robusni, visoko kvalitetni dispenzer traka namijenjen je za odmatanje svih vrsta tržišno dostupnih, ljepljivih traka. Brzina kojom se vrpca odmata i duljina vrpce mogu biti prilagođene prema zahtjevima kupca.

K

 

4.2 KTS 60

Zahvaljujući malom dizajnu i maloj težini, KTS 60 idealan je za fleksibilno korištenje i brzo je spreman za upotrebu.

k

 

4.3 KTS 19/30

KTS 19 i KTS 30 despenzeri ljepljive trake, pogodni su za ručnu obradu industrijske ljepljive trake širine od 19 odn. 30 mm.

k

 

4.4 KTS 50A

Robusni KTS 50 A dispenzer namijenjen je za odmatanje i snabdjevanje sekcija ljepljive trake. Zahvaljujući malom i kompaktnom dizajnu, dispenzer trake može se koristiti bilo gdje, npr. na proizvodnim linijama i ciklusima montaže.

k

 

5. SPECIAL MACHINE

 

5.1 KGB 100

Služi za izolaciju zavojnica i steznih vijaka.

k

 

Više informacija na www.kabatec.de


MIKOM d.o.o.

Ulica Stjepana Radića 1/a

49247 Zlatar Bistrica, Hrvatska ( Croatia )

Telefon centrala: +385/49/462-034

Fax centrala: +385/49/462-034